Ovensulkijat ja oviautomatiikka

 

Oviautomatiikka mahdollistaa monenlaisia ratkaisuja. Toimitamme kääntö- ja liukuoviautomatiikkaa, joko ulko- tai sisäoviin. Meiltä löydät sovellukset kevyisiin sekä raskaisiin oviin. Toimituksiin kuuluvat luonnollisesti kaikki tarvittavat ohjaus- ja turvalaitteet, jotka yhdessä oviautomatiikan kanssa käytettyinä tekevät oviympäristöstä mahdollisimman toimivan ja turvallisen.

Asentajamme ohjelmoivat tarvittavat aukioloajat. Erityistarpeita voi olla esimerkiksi tiloissa joita käyttävät esimerkiksi liikuntarajoitteiset. Oviautomatiikka mahdollistaa monipuoliset ja joustavat ohjelmoitavat sulutus- ja tahdistustoiminnot.

Asiantuntijamme avustavat Sinua valitsemaan juuri oikean oviautomatiikkajärjestelmän kulloiseenkin tarpeeseen kustannustehokkaasti.

Toimintaamme kuuluu luonnollisesti opastus- ja käyttöönottokoulutus sekä sopimuksen mukaan huollosta vastaaminen, katso huoltosopimus.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. ABLOY

Abloy -ovensulkimet

sulkevat ovet luotettavasti erilaisissa ympäristöissä ja lämpötiloissa säästäen energiaa ja estäen oven tai ovirakenteiden rikkoutumista esim. tuulisissa olosuhteissa. Myös kohteen turvallisuus kasvaa, kun ovet sulkeutuvat ja lukkiutuvat varmasti kulkijan jäljessä.

Oviautomatiikka

auttaa esteettömään kulkemiseen ovista. Se tuo helpotusta ja lisämukavuutta            tilanteisiin, joissa kädet ovat täynnä tai ovien avaaminen olisi muusta syystä hankalaa.

Toimintaamme kuuluu luonnollisesti opastus- ja käyttöönottokoulutus sekä sopimuksen mukaan huollosta vastaaminen, katso huoltosopimus.

Katso tarkemmin valmistajan esitteestä

Lisää tietoa Abloyn kotisivuilla

Lisää tietoa Dorman kotisivuilla