Lukot, avaimet ja helat

 

Toimintaamme kuuluu luonnollisesti opastus- ja käyttöönottokoulutus sekä sopimuksen mukaan huollosta vastaaminen, katso huoltosopimus.

Mekaaniset lukitukset

Laaja Abloy -tuotevalikoima tarjoaa lukitusratkaisuja rakennuksiin ja moniin muihin        käyttökohteisiin.

Lisää tietoa Abloyn kotisivuilla

Sähköiset lukitukset

ABLOY Control

Kokonaisvaltainen kodin turvajärjestelmä, joka yhdistää kodin lukituksen ja        rikosilmoitinjärjestelmän yhdeksi helppokäyttöiseksi paketiksi.

Lisää tietoa Abloyn kotisivuilla

ABLOY Bodaguard

Boda-varmuuslukot ovat pien- ja kerrostalojen ulko-oviin tarkoitettuja varmuuslukkoja. Niiden yli 100 000 avainvaihtoehtoa tarjoavat erittäin hyvän avainturvallisuuden. Saatavissa on myös pinta-asenteinen saneerauskohteiden parveke- ja pihaoviin. BODA-varmuuslukot ovat vakuutusyhtiöiden hyväksymiä korkeimman varmuusluokan tuotteita. Avainturvallisuuden vuoksi hanki lukkosi aina ABLOY-valtuutetusta lukkoliikkeestä.

Valmistajan kotisivut

Sarjamuutokset

Sarjamuutos tulisi ehdottomasti tehdä muuttaessasi käytettyyn asuntoon. Koskaan et voi olla varma (poikkeus vahvistaa säännön), onko avaimia mahdollisesti teillä tietämättömillä. Mikäli avaimet ovat olleet joskus kateissa tai varastetut, teetä sarjamuutos Abloy valtuutetussa lukkoliikkeessä.

Mikäli murron jälkeen ei lukoista löydy murron jälkiä, voi vakuutusyhtiö evätä korvauksen hävinneen omaisuuden osalta. Murron teossa on voitu käyttää avaimia!

Aukaisut

Päivystys 24 h puh. nro......................

Monipuoliset heloitustuotteet

Meiltä löydät perinteiset lukitusalantuotteet, kuten riippulukot, salvat,                    ikkunansulkimet jne.

Lisää tietoa riippulukoista